Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Organizata Ndërkombëtare e Punës ka kumtuar se 246 milion të mitur në botë, të moshës 5 deri 17 vjeç, janë të përfshirë në tregun e punës dhe mbeten pre e trafikantëve të fëmijëve. Huan Somavia, drejtor i Përgjithshëm i Organizatës tha se trafikimi i fëmijëve është rritur në mënyrë drastike në ish-vendet komuniste në tranzicion.
XS
SM
MD
LG