Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Belgjikës, Gue Verhofstadt tha në Prishtinë se është shumë heret për bashkësinë ndërkombëtare që të tërhiqet nga Kosova, me gjithë progresin e arritur, duke theksuar se “do ti bëjë thirrje Bashkimit Evropian të mbetet pran zotimeve dhe të përqëndrohet në zhvillimin e ekonomisë së sajë”.
Gjatë vizitës një ditëshe në Kosovë, kryeministri belg ka thënë se “do të duhet të vazhdohen përpjekjet e bashkësisë ndërkombëtare dhe të mos mendohet se puna është kryer”.
“Është qetë, por ka shumë gjëra për tu bërë në të ardhëshmen, ka thënë kryeministri Verhofstadt.
XS
SM
MD
LG