Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner thotë se procesi i kthimit të perrsonave të shpërngulur nga Kosova veç ka filluar dhe se që nga fillimi i vitit 2002 janë kthyer mbi 3.500 joshqiptarë.
Steiner i ka bër këto vlerësime në konferencën e donatorëve për kthimin dhe reintegrimin e të shpërngulurve, që filloi në Prishtinë me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të 23 vendeve.
“Njohja e të drejtës së serbëve dhe pakicave tjera që të kthehen , është çelësi për zhvillimin e shpoqërisë së Kosovës dhe hyrjen e Kosovës në Evropë” , ka thënë Steiner.
XS
SM
MD
LG