Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Asamblea e Kombeve të Bashkuara takohet gjatë ditës që të marrë në konsideratë një projekt-rezolutë e cila dënon, “mizorit” iraelite, siç i quan , gjatë rrethimeve të qyteteve palestineze në Bregun Perëndimor.
Rezoluta kërkon të përgaditet një raport për ngjarjet e fundit në Bregun Perëndimor në bazë të informatave me të cilat disponohet.
Izraeli ndaloi misionin e OKB-së që të shkojë në territoret palestineze dhe të mbledhë informata në kampin e Xheninit.
XS
SM
MD
LG