Ndërlidhjet

BETLEHEM


Zyrtarët izraelitë, palestinezë dhe amerikanë kanë diskutuar marrveshjen e propozuar për t,i dhënë fund situatës me 200 të blokuarit, kryesishtë palestinezë, në Kishën e Betlehemit sipas të cilës, 13 militantë palestinezë dërgohen në egzil në Itali, 26 burgosen në Gaza, kurse të tjerët lirohen.
Mbi 200 palestinezë, para një muaji, u strehuan në Kishën e Betlehemit para forcave invaduese izraelite dhe mbetën të rrethuar.
XS
SM
MD
LG