Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Belgjikës, Guy Verhofstadt deklaroi në Prishtinë se është herët që bashkësia ndërkomëtare të tërhiqet nga Kosova, me gjithë sukseset e arritura, dhe premtoi se do ti bëjë thirrje Bashkimit Evropian që të ndihmojë edhe më tej zhvillimin ekonomik të sajë.
Gjatë vizitës njëditëshe në Kosovë, kryeministri i Belgjikës bisedoi me shefin e UNMIK-ut, Michael Steiner, komandantin e KFOR-it, gjeneralin Marcel Valentin dhe kryeministrin , Bajram Rexhepi dhe vizitoi Gjilanin e goditur nga tërmeti.
XS
SM
MD
LG