Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zgjedhjet vendore në Kosovë do të mbahen në 26 tetor, e jo në 21 shtator si ishte planifikuar më parë, kumtoi shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner.
Vonesa bëhet me kërkesë të OSBE-së, sepse nevojitet më shumë kohë që zgjedhjet të organizohen në mënyre demokratike dhe pjesëmarrja e qytetarëve të jetësa më e madhe, sqaruan zyrtarët e sajë në Prishtinë.
XS
SM
MD
LG