Ndërlidhjet

MITROVICË


Gjatë protestave të sotme të serbëve të Mitovicës, një nga liderët e atjeshëm, Milan Ivanoviq, i ka bërë thirrje kryeministrit të Serbisë, Zoran Xhinxhiq dhe krejt kabinetit të tijë që të vijnë në Mitrovicë dhe t,u flasin qytetarëve dhe të tregojnë kështu se i mbështesin kërkesat e tyre, “të drejta”, siç ka thënë folësi.
XS
SM
MD
LG