Ndërlidhjet

MOSKË


Lufta kundër terrorizmit e ka ndryshuar “tërë sistemin e marrëdhënieve ndërkombëtare”, tha presidenti rus Vladimir Putin me rastin e shënimit të përvjetorit të përfundimit të Luftës së Dytë Botërore.
“Ashtu si në vitet e koalicionit anti-Hitlerian, ne sot përpiqemi t’i heqim dallimet dhe stereotipet, dhe të grumbullohemi rreth qëllimit të përbashkët”, tha presidenti rus Putin.
XS
SM
MD
LG