Ndërlidhjet

BERLIN


Qeveria e Gjermanisë e ka vazhduar edhe për një vit mandatin e forcave gjermane të KFOR-it në Kosovë.
Në arsyetimin thuhet se “përkundër progresit në procesin e demokracisë, edhe më tej nevoitet prania e forcave ndërkombëtare për mbrojtjen e minoriteteve dhe sigurimin e kufirit me Maqedoninë”.
XS
SM
MD
LG