Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Liderët botërorë kanë dështuar në premtimet e dhëna para 12 viteve për të zbutur varfërinë dhe përmirësur kushtet e jetesës së fëmijëve, tha sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara Kofi Annan.
Ai i bëro këto komente në hapjen e Konferencës Ndërkombëtare të Fëmijëve, që ka për qëllim përmirësimin e gjendjes arsimore, shëndetësore dhe mirëqenien e fëmijëve të botës.
XS
SM
MD
LG