Ndërlidhjet

BAGRAM


Komandanti i forcave britanike në Afganistan deklaroi se lufta kundër pjesëtarëve talibanë dhe të al Kaidës mund të quhet “pothuaj e fituar” nga forcat e koalicionit.
Roger Lane tha se luftëtarët talibanë dhe të al Kaidës nuk tregojnë predispozita për riorganizim dhe rigrupim që të ndërmarrin operacione ofenzive.
Ndërkohë njoftohet se dy predha janë shkrepur në aeroportin e Xhalalabadit në lindje të Afganistanit, por nuk kanë lënë pasoja në njerëz.
XS
SM
MD
LG