Ndërlidhjet

BEOGRAD


Gjykata e Beogradit ka lëshuar fletë arrestin për 17 serbë të akuzuar nga Tribunali i Hagës për krime lufte, që nuk u dërëzuan vullnetarisht, por thotë se autoritetet nuk e dijnë se ku ndodhen disa të akuzuar, përfshirë Radovan Karaxhiqin dhe Ratko Malladiqin.
Gjykata nuk ka lëshuar fletë arresti për presidentin aktual të Serbisë, Millan Millutinoviq, gjithashtu të akuzuar nga Tribunali i Hagës, duke thënë se arrestimi i tij do të vinte në pyetje sovranitetin dhe sigurinë e vendit.
XS
SM
MD
LG