Ndërlidhjet

PRISHTINË


Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë mbyllur debatin e sotëm për situatën në veri të Mitrovicës dhe për çështjen e kufirit të Kosovës me Maqedoninë, pa miratuar ndonjë rezolutë.
Shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner, iu drejtua deputetëve dhe ka kërkuar prej tyre që të mos i kundërvihen komunitetit ndërkombëtar që ka bërë aqë shumë për Kosovësn, duke thënë se këto çështje, sipas dokumenteve në fuqi, janë në kompetencë të administratës së OKB-së në Kosovë.
XS
SM
MD
LG