Ndërlidhjet

SHKUP


Liderët e katër partive më të mëdha politike të Maqedonisë vazhduan sonte takimin në Parlament që ka për qëllim sendërtimin e plotë të Marrëveshjes së Ohrit, të cilën e nënshkruan.
Takimin e kanë inicuar i dërguari amerikan për Maqedoninë, James Holms dhe i Bashkimit Evropian, Alain Le Roi, të cilët marrin pjesë në mbledhje, sikurse edhe presidenti Boris Trajkovski.
XS
SM
MD
LG