Ndërlidhjet

PRISHTINË


Nën patronatin e UNMIK_ut, në Prishtinë mbahet konferenca rajonale njëditëshe për luftimin e kontrabandës me duhan në të cilën janë tubuar ministrat e finansave të vendeve të rajonit.
Në konferencë marrin pjesë ministrat e finanasave nga Shqipëria, Kroacia, Jugosllavia, Bosnjë-Hercegovina, Bullgaria, Rumania dhe Maqedonia.
XS
SM
MD
LG