Ndërlidhjet

BRUKSEL


Si rezultat i situatës së përmirsuar të sigurisë në Ballkan, NATO ka vendosur të reduktojë forcat e KFOR-it në Kosovë nga 38 mijë- në 33 mijë e dyqind trupa, kurse në Bosnjë nga 19 mijë- në afro 12 mijë, deri nga fundi i vitit.
Në kumtesën e NATO-s thuhet se numri i reduktuar i forcës do të mbetet po aq i fortë dhe fleksibël si ngahera.
XS
SM
MD
LG