Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi ka lavdëruar vendimin e NATO-s për reduktimin e forcave në Ballkan, duke theksuar se kjo dëshmon se në Kosovë ka stabilitet më të madh dhe stabilitet të përgjithshëm në rajon.
Kryeministri ka thënë se reduktimi kurrsesi nuk do të reduktojë kapacitetet e sigurisë dhe se Kombet e Bashkuara dhe policia vendore do të ofrojnë siguri për qytetarët.
XS
SM
MD
LG