Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Samiti i parë i fëmijëve ka përfunduar me miratimin e një plani që synon zbutjen e kërcënimeve nga uria, varfëria, sëmundja dhe lufta, me të cilat përballen fëmijët e botës.
Dokumenti i miratuar nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara, thotë se vendet anëtare të organizatës botërore janë të përcaktuara të respektojnë dinjitetin dhe të sigurojnë mirëqënien e gjithë fëmijëve të botës.
XS
SM
MD
LG