Ndërlidhjet

BEOGRAD


Funksionarët më të lartë jugosllav e serbë kanë miratuar, siç e kanë quajtur “strategjinë e qëndrimit dhe kthimit të serbëve dhe joshqiptarëve në Kosovë” dhe i kanë dhënë mbështetjen e plotë Qendrës Koordinuese, në kyre me Nebojsha Çoviq, “si organit më të lartë shtetërorë” për zbatimin e politikës në Kosovë.
XS
SM
MD
LG