Ndërlidhjet

SHKUP


Liderët e katër partive më të mëdha politike, maqedonase dhe shqiptare, në mbledhjen e ndërmjetësuar nga të deleguarit ndërkombëtarë, James Holmes dhe Alen Le Roi, janë dakorduar me pakon e të gjitha projekt ligjeve që dalin nga Marrëveshja e Ohrit.
Presidenti BorisTrajkovski vlerësoi se ligjet , që duhet të kalojnë edhe në Parlament, “do të përmirësojë demokracinë, stabilitetin, raportet ndëretnike dhe përparimin e vendit”.
XS
SM
MD
LG