Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Samiti i parë i Kombeve të Bashkuara kushtuar fëmijve ka përfunduar me miratimin e një plani që ka për qëllim zvogëlimin e kërcënimeve me të cilat ballafaqohen fëmijtë e botës sikurse varfëria, uria, sëmundjet dhe lufta.
Plani thot se vendet anëtare të Kombeve të Bashkuara janë të vendosura që të respektojnë dinjitetin dhe të sigurojnë mirëqenien e fëmijve.
XS
SM
MD
LG