Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeadministratori, Michael Steiner ka theksuar se privatizimi i kompanive të Kosovës është në kompetencën e UNMIK-ut sipas Rezolutës 1244 dhe se do të vazhdojë me planin derisa, siç ka thënë, “nuk rrezikon të drejtat e askujt”.
Në një intervistë për mediat e Beogradit, Steinjer ka theksuar se do t,u spjegojë autoriteteve jugosllave se ajo që bën ai “nuk i merrë kurrfarë të drejtash Beogradit”.
XS
SM
MD
LG