Ndërlidhjet

BERLIN


Grevës së punonjësve të industrisë metalurgjike në Gjermani, sot u janë bashkangjitur disa mijëra të tjerë në mbarë vendin. Punonjësit kërkojnë përmirësimin e kushteve të punës dhe rritjen e pagave.
XS
SM
MD
LG