Ndërlidhjet

HAVANË


Ish presidenti amerikanë, Jimi Carter paralajmëroi se do të mbajë një fjalim në Havanë lidhur me dallimet midis qeverisë së Kubës dhe të Shteteve të Bashkuara për rënësinë ,siç ka theksuar “të lirisë apsolute të të shprehurit dhe tubimit”.
Presidenti Fidel Castro ka premtuar se fjalimi i Carterit do të transmetohet drejtëpërdrejtë anembanë këtij vendi komunist.
XS
SM
MD
LG