Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti rus, Vlladimir Putin hapi takimin e Këshillit të përbashkët të sigurisë të Komonveltit të shteteve të pavarura, ku marrin pjesë liderët e Bellorusisë, Armenisë, Kazakistanit, Kirgistanit dhe Taxhikistanit.
Putin ka vënë në dukje “ndryshimet e shpejta të situatës gjeopolitike” dhe detyrat për forcimin e mëtejshmëme të sigurisë kolektive në ballafaqimin me sifidat dhe kërcënimet jotradicioanle.
XS
SM
MD
LG