Ndërlidhjet

HAGË


Në procesin gjyqësor kundër Sllobodan Millosheviqit, Tribunali i Hagës dëgjoi sot se ish presidenti jugosllav kishte sanksionuar pastrimin etnik të Kosovës nga shqiptarët, që ishte dëshmia më e qartë për përgjegjësinë e tij për krime lufte.
Dëshminë para Tribunalit e ka paraqitur Ratomir Taniq, i cili kishte punuar për shërbimin sekret jugosllav të shumtën e kohës gjatë viteve të 1990, dhe prej atëherë ishte larguar nga vendi.
XS
SM
MD
LG