Ndërlidhjet

PRISHTINË


Disa mijëra shqiptarë nga Hani Elezit dhe viset për-rreth kufirit të Kosovës me Maqedoninë protestuan paqësisht dhe shfaqën pakënaqësinë që me Marrëveshjen kufitare Beograd- Shkup, rreth 2.500 hektarë tokë, pronë e qytetarëve të Kosovës, i janë lënë Maqedonisë.
Në tubim është kërkuar që marrëveshja në fjalë të shpallet e pavlefshme për pjesën kufitare me Kosovën, të nënshkruar pa pjesëmarrjen e përfaqësuesve të autoriteteve të Kosovës.
XS
SM
MD
LG