Ndërlidhjet

MOSKË


Ministrat e Mbrojtjes të Vedeve të Grupit të Shangajit- Rusisë, Kinës, Kazakstanit, Kirgistanit dhe Txhikistanit, ka munguar ministri i Uzbeksitanit, nga takimi në Moskë u zotuan të rrisin bashkëpunimin me qëllim të sigurisë rajonale dhe kundërvënien kërcënimeve nga terrorizmi, separatizmi dhe ekstremizmi, siç thuhet në komunikatë.
XS
SM
MD
LG