Ndërlidhjet

PRISHTINË


Paqëruajtësit e Shteteve të Bashkuara kanë arrestuar dy pjestarë nga radhët e Shërbimit Policor të Kosovës, Srgjan Stanishiq dhe Nebojsha Kuzmanoviq, sepse “kanë ndërhyrë derisa trupat kryenin detyrën e tyre” dhe ua kanë dorzuar policisë së UNMIK-ut në Shtërpcë,ka thënë zëdhënësi i forcës, majori Mark Ballesteros.
XS
SM
MD
LG