Ndërlidhjet

UASHINGTON


Sot hyrën në fuqi sanksionet e Shteteve të Bashkuara kundër kompanive dhe individëve në Moldavi, Armeni dhe Kinë, të cilat thuhet se kanë ndihmuar Iranin që të zhvillojë armë për zhdukjen në masë.
Uashingtoni ka shfaqur brengosje se kompanitë armenase dhe moldaviase mundë të kenë vepruar në emër të entiteteve ruse.
Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush është kërcënuar se do të veprojë kundër atyre që i quan shtete të papërgjegjëshme që synojnë të zhvillojnë armë për zhdukje në masë, duke përfshirë Korenë Veriore, Iranin dhe Irakun.
XS
SM
MD
LG