Ndërlidhjet

BAGRAM/AFGANISTAN


Mjekët e armatës britanike janë duke u përpjekur që të zbulojnë burimin e një sëmundjeje misterioze shoqëruar me ethe, që ka prekur 18 ushtarë britanikë në Afganistan.
Dy nga të sëmurët më rëndë janë dërguar për trajtim në Britani dhe Gjermani, kurse të tjerët trajtohen në spitalin fushor të Bagramit në Afganistan.
“Akoma nuk dihet natyra e saktë e sëmundjes”,tha zëdhënsëi i trupave britanike në Afganistan.
XS
SM
MD
LG