Ndërlidhjet

MADRID


Kryeministri i Spanjës, Jose Maria Aznar hapi në Madrid samitin e afro 50 liderëve nga Bashkimi Evropian dhe Amerika Latine që i kushtohet forcimit të lidhjeve më të ngushta ekonomike dhe politike midis rajoneve të tyre.
Samiti pritet të diskutojë edhe luftën kundër terrorizmit dhe kontrabandës me drogë, rrugët për promovimin e të drejtave të njeriut dhe për mbështejen e bashkëpunimit ekonomik dhe tregëtar.
XS
SM
MD
LG