Ndërlidhjet

BEOGRAD


Në mbledhjen e caktuar ditën e hënë në Beograd midis autoriteteve jugollave e serbe dhe koalicioni “Kthimi” do të merret vendimi për tre përfaësuesit e serbëve të Kosovës në qeverinë e Kosovës dhe kabinetin e shefit të UNMIK-ut.
Për postet konkurojnë gjashtë kandidatë, tre të propozuar nga Qendra Koordinuese në krye me Nebojsha Çoviq dhe tre të propozuar nga koalicioni “Kthimi” të tubuar rreth Rada Trajkoviqit.
XS
SM
MD
LG