Ndërlidhjet

BEOGRAD


Korrupsioni është pengesa kryesore e integrimit evropian dhe e zhvillimit ekonomik të Bosnjes, tha Wolfgang Petritch, përfaqësues i lartë ndërkombëtar për Bosnjen.
Në një intervistë për mediat private në Beograd, Petritch tha se ndihmat ndërkombëtare për entitetin e serbëve në Bosnjë do të varen nga gatishmëria e tyre për bashkëpunim me Tribunalin e Hagës.
XS
SM
MD
LG