Ndërlidhjet

RAMALLAH


Zyrtarët palestinezë thanë se dënojnë të gjitha sulmet kundër civilëve “qofshin ata izraelitë apo palestinezë”, por përsëritën se “gjuha e tankeve”, siç thanë, nuk krijon paqë për askend.
“Autoriteti palestinez dënon të gjitha sulmet kundër civilëve qofshin ata izraelitë apo palestinezë. Ne nuk ndihmojmë vrasjen e civilëve, izarelitë apo palestinezë. Na duhet të përsërisim edhe njëherë se gjuha e tankeve, inkurzionet dhe më shumë vendbanime kolonësh, rrethimet dhe mbylljet nuk do të krijojnë siguri apo paqë për ne apo izraelitët”, tha ministri palestinez i Kabinetit, Saeb Erekat.
XS
SM
MD
LG