Ndërlidhjet

SHKUP


Rreth 70 mijë punonjës në Maqedoni, duke përfshirë mësues, mjekë dhe punonjës ndërtimtarie filluan grevën duke kërkuar paga më të larta dhe përmirësimin e përfitimeve.
Zëdhënësi i sindikatave, Vanço Muratovski ka thënë se greva do të vazhdojë derisa qeveria të përmbushë kërkesat e sindikatës.
XS
SM
MD
LG