Ndërlidhjet

UASHINGTON


Ministri i Jashtëm jugosllav Goran Svillanoviq dhe kryeministri i Serbisë Zoran Xhinxhiq presin që sekretari i shtetit Colin Powell të vërtetojë bashkëpunimin e Jugosllavisë me Tribunalin e Hagës, dhe kështu t’i lejojë ndihmat prej 40 milionë dollarë, që Powell i pezulloi në muajin prill.
Zëdhënësi i Departamentit të Shtetit Richard Boucher tha se “bashkëpunimi me Tribunalin paraqet ndihmë për integrimet e Jugosllavisë me komunitetin ndërkombëtar”.
XS
SM
MD
LG