Ndërlidhjet

LONDËR


Kryeministri britanik Tony Blair ka kërkuar nga politikanët e të dy anëve të Atlantikut të pushojnë së përçari Amerikën dhe Evropën.
Politika e Shteteve të Bashkuara ndaj Lindjes së Mesme dhe Irakut, dhe ankesat e Bashkimit Evropian për masat mbrojtëse në bujqësi dhe prodhimin e çelikut, janë ndër dallimet më të mëdha midis Evropës dhe Shteteve të Bashkuara, tha Blair, në prag të vizitës së presidentit amerikan George Bush në Gjermani, Rusi, Francë dhe Itali.
XS
SM
MD
LG