Ndërlidhjet

UASHINGTON


Sekretari i shtetit Colin Powell e ka lejuar akordimin e ndihmave në vlerë prej 40 milionë dollarë për Jugosllavinë, duke shprehur kështu kënaqësinë e Uashingtonit për bashkëpunimin e Beogradit me Tribunalin e krimeve të luftës.
Powell e bëri publik lejimin e ndihmave pas takimit me kryeministrin e Serbisë Zoran Xhingjiq dhe ministrin e jashtëm jugosllav Goran Svillanoviq.
XS
SM
MD
LG