Ndërlidhjet

HAGË


Në tribunalin e Kombeve të Bashkuara sot vazhdoi gjykimi i ish presidentit jugosllav Sllobodan Millosheviq, të akuzuar për gjenocid dhe krime të luftës në Kosovë.
Dëshmitari Ratomir Taniq tha se Millosheviqi ka patur linjën private të komandimit me njësitet ushtarako-policore në Kosovë, përmes komisionit federal të udhëhequr nga zëvendës kryeministri Nikolla Shainoviq.
“Millosheviqi zbatoi dhunë vetëm për shkak të interesave të pushtetit personal të tij”, tha dëshmitari Taniq.
XS
SM
MD
LG