Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

UASHINGTON


Presidenti Amerikan George Bush ka kërkuar nga aleatët amerikanë në NATO se duhet të rrisin shpenzimet e tyre ushtarake për të ndihmuar në luftën kundër tërrorizmit.
Bush tha se NATO duhet t’ja përshtasë aftësitë dhe buxhetin kërcënimeve të reja që vijnë nga terroristët.
Në lidhje me zgjerimin e NATO-s ai tha se e mbështeste fuqimisht këtë proces, por cdo anëtarësim i ri, varej nga veprimet e shteteve që kërkojnë të anëtarësohen.
XS
SM
MD
LG