Ndërlidhjet

PRISHTINË


Situata e minoritarëve në Kosovë është përmirësuar, por me gjithë këte mbetet e “papranueshme”, kurse siguria dhe liria e qarkullimit mbeten problemi kryesor i tyre, thuhet në një raport të përbashkët të UNHCR-së dhe OSBE-së të paraqitur në Prishtinë.
Në raport jepen një vistër rekomandimesh për përmirësimin e mëtejshëm në fushën e sigurisë, lirisë së qarkullimit, mos-diskriminimit, pronës, pjesëmarrjes, dialogut dhe kthimit të refugjatëve.
XS
SM
MD
LG