Ndërlidhjet

TRENCIN


Liderët e Grupit të Vishegradit të Evropës Qendrore sot në Sllovaki e vazhdojnë takimin me homologët e tyre nga vendet e Beneluksit.
Zyrtarë të Polonisë, Sllovakisë, Hungarisë dhe Çekisë do të bisedojnë me përfaqësuesit e Belgjikës, Holandës dhe Luksemburgut rreth anëtarësimit në Bashkimin Evropian.
XS
SM
MD
LG