Ndërlidhjet

SANT PETERSBURG


Presidenti i Shteteve të Bashkuar, George Bush , nga vizita në Rusi u ka bërë thirrje Indisë dhe Pakistanit që të ndërmarrin hapa për parandalimin e luftës kufitare, kurse Vlladimir Putin tha se do t,i ftojë liderërët e dy vendeve për bisedime paqësore muajin e ardhëshëm në kryeqytetin e Kazakistanit, Alma Ata.
Presidenti amerikan ka kërkuar nga presidenti i Pakistanit që të përmbushë zotimet e tij për parandalimin e inkurzioneve të militantëve përtej kufirit pakistanez në Kashmirin e kontrolluar me Indinë.
XS
SM
MD
LG