Ndërlidhjet

MOSKË


Ekspertë nga Shtetet e Bashkuara dhe Rusia u takuan në Moskë që të diskutojnë bashkëpunimin për luftimin e terrorizmit bërthamor, kimik dhe biologjik.
Delegacionin amerikan e udhëheqin senatori Richard Lugar dhe ish senatori Sam Nun, të cilët kanë zhvilluar fushatën 10 vjeçare për reduktimin e kërcënimeve për futjen në dorë nga ana e terroristëve të armëve për zhdukje në masë, që kanë mbetur në ish Bashkimin Sovjetik.
XS
SM
MD
LG