Ndërlidhjet

SHKUP


Kuvendi i Maqedonisë, me propozim të blokut të pative maqedonase, hapi debatin për projekt-deklaratën lidhur me Rezolutën e miratuar nga Kuvendi i Kosovës për tërrësinë territoriale të Kosovës.
Presidenti Trajkovski ka thënë se nuk ka nevojë për deklaratë të Kuvendit për ate çështje, kurse kryeministri Georgievski është angazhuar për miratimin e sajë.
Partitë politike shqiptare, PPD-ja dhe PDSH-ja, thanë se do të bojkotojnë vendimin e blokut maqedonas, kurse PDSH-ja ka lëshuar mbledhjen.
XS
SM
MD
LG