Ndërlidhjet

ISLAMABAD


Presidenti i Pakistanit Pervez Musharraf, duke iu drejtuar, kombit siguroi Indinë se Pakistani nuk do të nisë luftë, por tërhoqi vërejtjen se tensionimet kanë arritur kulmin dhe Pakistani do të kundër-përgjigjet, po të sulmohet.
“Pakistani nuk do luftë dhe nuk do te inicojë luftën. Ne duam paqë në rajon. Pakistani nuk bën asgjë përtej vijës së kontrollit dhe kurrë nuk do të lejojë eksportimin e terrorizmit askund në botë nga territori i Pakistanit, tha Musharraf.
Ai kërkoi nga bashkësia ndërkombëtare që të ndihmojë për zgjidhjen e krizës midis dy vendeve, që kanë përqëndruar një milion ushtarë përgjatë kufirit.
XS
SM
MD
LG