Ndërlidhjet

HAGË


Dëshmitari në procesin gjyqësor kundër Sllobodan Millosheviqit në Tribunalin e Hagës, gjenerali kanadez, Missel Mezonev tha se viktimat e Raçakut nga mesi i janarit të 1999 ishin cilvilë, të vrarë nga afër, të shumtët me plumb në kokë.
Dëshmitari, i cili ka qenë zyrtar i lartë i misionit verifikues të OSBE-së në Kosovë, tha se ushtria jugosllave dhe policia serbe kishin përdorur zajrr të rëndë, të pakontrolluar kundër civilëve.
XS
SM
MD
LG