Ndërlidhjet

JERUSALEM


Qeveria izraelite debaton se si ti përgjigjet vargut të fundit të sulmeve vetëvrasëse ndaj civilëve izraelitë, për të cilat morën përgjegjësinë Brigadat e Martirëve al-Aksa.
“Qeveria izraelite do të shqyrtojë me kujdes nëse strategjia e operacioneve të kufizuara është rruga që Izraeli duhet ta ndjekë medosemos. Çkado që të vendosë kabineti, Izraeli do të bëjë ate që është e domosdoshme për të mbrojtur popullsin e tij civile nga këto sulme , tha zëdhënësi i qeverisë izraelite”, Dore Gold.
Ndërkaq , forcat Izraelite hyrën në qytetin Kalkila të Bregut perëndimor dhe vunë orën policore , pas vrasjes së katër izraelitëve në dy sulme të djeshme.
XS
SM
MD
LG